Betalings måte

 

 

Betalingsmetoder

Visa/Master Card
Avgift: 0 NOK

Vi tar imot VISA, Master Card, PayPal og Svea.
Det er trygt og sikkert å betale med kort på Hollywood. Vi samarbeider med DIBS, som er en av Europas ledene Payment Service Providers. DIBS handterer dine kortoppgifter direkte og sikkert. Ingen kortoppgifter spares hos Hollywood. Vi tar ikke ut noen avgift for denne tjenesten. Du kan kontakte din kortutgiver om du har spørsmål rundt betalingen.
Les Sveas vilkår her
PayPal
Avgift: 0 NOK

Betal med ditt PayPal-konto. Enkelt og sikkert. Kontakt PayPal ved eventuelle spørsmål kring betalingen.
Svea kontokreditt

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%. Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.
Les Sveas vilkår her
Svea Faktura
Avgift: 0 NOK

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.
Les Sveas vilkår her